• Kacskaringós út a gerincferdülés területén

  Dr.Omar Zabarral a Schroth Klinika főorvosával

  Ebben az évben 14 éve, hogy létrehoztuk a Scolineát. A gerincferdülés kezelése és javítása a gyógytorna területén belül egy pillanat alatt a szívem csücskévé vált és marad is. Ezen a kacskaringós úton sok ember kísért, a legnagyobb hatást mégis a Schroth Klinika tette rám. Ez a hely egy csoda. Nem csak számomra, nagyon sok ember számára még, akik a gyógyulásért fordulnak hozzájuk. Az a közvetlen, családias, elfogadó hangulat ami itt uralkodik nem hasonlítható máshoz, én nem tapasztaltam még hasonlót, főleg ilyen nagy közösségben. Azóta is folyamatos és szoros a kapcsolatunk. Általában én lógok náluk, de időnként ők is jönnek Budapestre hozzánk, illetve most épp Bécsben találkoztunk a klinika főorvosával, Dr. Omar Zabarral (a képen) egy gerincferdülés konferencián.
  Nekem mindig nagy élményt okoznak azok a napok amiket náluk töltök. Tömény szakmázás, fejlesztés, új dolgok, de elfér mellette a szabadidő, hogy egy vacsora mellett a kikapcsolódást is belepréseljük ebbe az időbe. Számomra nagyon meghatározó, értékes embereket ismertem meg itt és örülök, hogy kapcsolatban lehetek velük.
  Igyekszem nektek elhozni ezt a hangulatot, mind a Scolineába, mind pedig a tanfolyamokon, ahol én oktathatom tovább a hazai gyógytornászoknak azt a csodát amit a gerincferdült gyermekekkel tenni tudunk. Mindenkinek nagyon sok sikert és örömöt kívánok ezen a kacskaringós úton!

  Horvát Kriszta

  Post Tagged with , ,
Comments are closed.