Horvát Krisztina

Gyermekkoromban gyógytornára kellett járnom, gerincferdülés diagnózissal. Mondanom sem kell, hogy nem nagy kedvvel, hozzátéve, hogy kijelentettem, bármi más leszek, csak gyógytornász nem!

Ez volt az első gondolat ami a szakmámhoz kapcsolódik. Azóta csak azon dolgozom, hogy a gyerekek egy szeretettel teli, javulási lehetőségbe csöppenjenek bele a gerincferdülésük által és ne egy “muszáj10darabosgyakorlatsort” kelljen ismételniük értetlenül állva a feladat előtt.

Hogy élni tudjanak a scoliosissal, hogy élni tudjanak azzal, hogy van a javítására egy módszer, ami már sok ezer páciensen segített. Addig küzdöttem, amíg annak a németországi Schroth Klinikának a tanára lehettem aki az első megkeresésemtől fogva évekig azt mondta, hogy nem adja ki a módszert. Addig hoztam az eredményeinket nekik, amíg egyszer csak sikerült, kineveztek a tanárukká és azóta oktathatom a módszert Magyarországon. Óriási dolog volt. Európából ketten kaptuk meg ezt a címet, egy Lettországi kolléganővel. Egy nagy utazás ez az egész azóta is. Utazás a páciensek, a szülők, az orvosok, a szakmabeliek közt, kisebb, nagyobb kitérőkkel, kisebb, nagyobb hegyekkel és völgyekkel, de mindig folyamatos mozgásban. De minden perce érdekes és minden perce megéri.

A gyerekekért, a javulást átélt mosolygós arcokért. Ha érdekel, tarts Velem, szívesen látlak!

Mindenkinek van egy álma…

Az enyém az volt, hogy oktató lehessek a Schroth témában. Szeretném Nektek átadni azt a lehetőséget, tudást, amivel a magyarországi gyerekek is esélyt kapnak arra, hogy egyenes maradjon a hátuk. Az egész egy nagy csapatmunka és ha megtalálod a megfelelő társakat, sikereitek lesznek! Ezt kívánom mindenkinek, aki eljön hozzám tanulni. Biztosíthatlak, hogy a tanulás, az út kanyargós lesz, de egyben sikerekben gazdag és izgalmas is. Kívánom Neked, hogy Te is megtaláld a gerincferdült gyermekekhez a kulcsot és határozottan, magabiztosan tudd őket segíteni ezen a néhány éves úton amíg együtt lesztek.

Szívesen látlak továbbá a zárt csoportunkban a facebookon (Scoliosis-Schroth terápia), ahol szakmai információkat osztunk meg folyamatosan.

A tanfolyam után sem maradsz egyedül, bármikor fordulhatsz hozzám szakmai kérdéssel itt: info@schroth.hu.

Emellett szaktanácsadást, iránymutatást kérhetsz személyesen, vagy akár pácienseddel együtt scoliosis konzultáción való részvétellel rendelőnkben: 

http://www.scolinea.hu/

Képzéseink szervezése felnőttképzőként történik.

Oktató: Horvát Krisztina – ISST-Internacionális Schroth 3D Scoliosis Terápia egyedüli hivatalos magyarországi oktatásra jogosult instruktoraként.

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján Horvát Krisztina Schroth instruktor felnőttképzőként hivatalosan a B/2020/003280 számon nyilvántartva.

Tájékoztatás számlázással kapcsolatban
2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt kizárólag magánszemélyként van lehetőség az oktatások igénybe vételére. Cégek részére számlát nem áll módomban kiállítani.

Jó eredményeket, sikereket!