Schroth Tréning 2.

Időpont: 
2. modul 2024.04.28.
Ideje: 1 nap (9.00-17.00-ig)
Ár: 75.000 Ft  
Képzés előfeltétele: gyógytornász végzettség,a Modern Scoliosis Terápia vagy a nemzetközi Schroth képzés megléte
Jelentkezés: www.schroth.hu/jelentkezes

A képzést azoknak a gyógytornászoknak ajánljuk akik már kezelnek scoliosissal pácienseket, újabb gyakorlatokat szeretnének elsajátítani a témában, precízebb még részletesebb terápia felépítést és gyakorlati tudást szeretnének, valamint személyes konzultáció segítségével szeretnének páciensekkel kapcsolatos kérdésekben előre lépni. A Schroth Tréning 3 szinten végezhető el, 1-2-3-as modul formájában. A tananyag egymásra épülve viszi előre a kezelést egyre jobban elmélyedve az apró részletekben. A modulok csak sorrendben végezhetők el.  A 2-3 modul a haladó páciensek kezelését öleli fel, az akár már hónapok, évek óta Schroth terápiát végző páciensek gyakorlatanyagát, az egyre erősödő kezelés felépítését, eszközös nehezítését (pl.: trx).

Jelentkezés előfeltétele: gyógytornász diploma, Schroth irányú alapképzés megléte (Modern Scoliosis Terápia, Katharina Schroth szerinti Háromdimenziós Scoliosis Terápia, ISST-Schroth)

Schroth tréning 2. tematika

– Terápiás terv elkészítése

– Mobilizáló gyakorlatok a különböző scoliosis típusok esetében több sík figyelembe vételével

– scoliosis korrekció stabilizáló gyakorlatai

– Erősítő gyakorlatok a scoliosis figyelembe vételével

– Haladó gyakorlatok több hónapos és éves scoliosis kezelések esetére

– Különböző eszközös gyakorlatok, Schroth tégla, TRX használatával

Hallgatók véleménye a képzésről:

  • Gyakorlatias és emberközpontú volt a tréning. Minőségi tanfolyam, hatalmas szakmai kompetenciával és alázattal. Minden Schrottozni vágyó kollégának csak ezt a tanfolyamot ajánlom. Nagyon szépen köszönöm Neked, Kriszta ezt a tartalmas napot. Márti
  • Kriszta képzésein mindig garantált az új tudás és a jó hangulat. Mindig megkapjuk a választ a kérdéseinkre. Az oktatáson kívül is számíthatunk a szakmai segítségére. Mátyási-Juhász Orsolya – STR 2023.04.
  • Kriszta szakmai tudása, gyakorlatias oktatása az egyik legmagasabb színvonalú mellyel tanulmányaim során találkozhattam. Napokig hallgatnám, ezért mondtam, hogy akár össze is költöznék vele pár napra, csak a lágyrészt ne rajtam mutassa be! 🙂 Bulyákiné Hunyadi Annamária – STR 2023.04.
  • Gyertek, gyertek! Frissítheted, szinesítheted a tudásod. Azonnal használható tudás birtokában leszel. Szuper képzés, szuper tanár, szuper csapat! Patay Nikolett STR – 2023.04.
  • A képzésről egy mélyebb rálátást kaptam a Schroth terápiás megoldásokra, melynek nagy hasznát fogom venni a későbbiekben.
  • Teljesen elégedett vagyok a tanfolyam által kapott szakmai tudással,érthető, jól alkalmazható tudással térek haza.
  • Kriszta készségessége, szakmaisága, emberi és szakmai odaadása. Gyakorlatiasság és logikus felépítettség. Frissült és bővült a tudásom. Köszönöm!
  • A meglévő tudásomat elmélyítette, rendszerezte. Sokszor kaptam megerősítést a munkámban és rengeteg új ismerettel, gyakorlattal gazdagodtam. Viszem haza a kis pácienseknek. 🙂
  • Tetszett a közvetlen, barátságos légkör, a szakmai kompetencia. A nagyon sok gyakorlati anyag és minden más.
  • Jó hangulat, jó a felépítése, sok a gyakorlat.